För dig som söker inspiration för att bygga nytt

Oavsett vad du vill bygga så finner du garanterat inspiration online. Det finns hur många byggbloggar som helst liksom byggprogram på TV och på play. Problemet när du ska bygga nytt är snarare att välja vad du ska bygga, att vara enhetlig och känna att det blir rätt för dig som person.

Är du en person som inspireras av din omgivning? Som svämmar över av allt vackert du ser i naturen när du är på promenad? Som spanar in i alla grannarnas trädgårdar för att få inspiration till vad du själv gillar? Då är du en person som drivs av visuella intryck. Att se bilder på sociala medier inspirerar dig säkerligen och du kan scrolla i timmar på olika konton, inte sant?

Hur tar du dig då från inspiration till handling? Enklast är om du skriver ut bilderna, eller river ut bilder ur faktiska magasin och skapar moodboards. Klistra alltså upp allt du gillar på ett stort ark, eller gör det i datorn, så ser du helheten, överblicken och finner den röda tråden. När du ska bygga något nytt, vare sig det är ett uthus, en villa eller en uteplats – sök inspiration först, och finn vad just du gillar!